Fem aannemersebedrijf

+31 6 81266336

 

Totale renovatie

Fem aannemersebedrijf

Totale renovatie

Een totale renovatie is iets anders dan een totale verbouwing. Ook al gebruiken veel mensen verbouwen en renovatie door elkaar. Maar er is een verschil tussen verbouwen en renoveren. Een totale verbouwing is vaak het plaatsen van een nieuw onderdeel aan het huis, bijvoorbeeld een dakkapel of een aanbouw. Ook het verwijderen van een draagmuur, het verplaatsen van een badkamer of van de keuken naar een andere ruimte, is meer een totale verbouwing. Bij een totale renovatie van uw woning, appartement of bedrijfspand, worden oude elementen vervangen, maar blijven wel in de oorspronkelijke ruimte. Delen en materialen die nog goed bruikbaar zijn, kunnen we opnieuw gebruiken. Bij renoveren moet u bijvoorbeeld denken aan het vervangen van een oude trap, keuken, douche, toilet of badkamer. Daarvoor moet eerst worden gesloopt en daarna wordt alles weer netjes opgebouwd.

Totale renovatie door een aannemer die hier veel ervaring mee heeft

Bij elke renovatie is het belangrijk dat u die renovatie laat uitvoeren door een aannemer met veel ervaring. Een ervaren aannemer zoals FEM aannemersbedrijf is gewend aan het werken voor particulieren. Wij bieden dan ook de juiste zorg aan onze klanten. We weten hoe we in bestaande situaties moeten werken. Wij hebben eigen personeel zoals timmerlieden en tegelzetters. Dit zijn vakmensen die ook de nodige service kunnen verlenen. Zij kunnen zelfstandig werken en, nog belangrijker, zij weten hoe ze met klanten moeten omgaan. Zo kunnen we direct inspelen op nieuwe wensen. Tijdens een renovatie is de kans namelijk groot dat uw wensen ineens veranderen. Denk hierbij aan het schilderen van een deur of het vervangen daarvan, zodat die deur weer past bij het geheel.

Renovatie voor uw hele woning of een deel daarvan

Bij een renovatie zorgen we voor een goede, strakke planning. Zeker als u in de woning blijft wonen is dat wel zo prettig. U weet waar u aan toe bent en u weet dan ook wanneer we de werkzaamheden uitvoeren. De werkzaamheden worden uitgevoerd door professionele vaklieden van Bouwbedrijf FEM. Werkzaamheden die wij onder andere voor u kunnen uitvoeren zijn:

  • Badkamer, douche of toilet vervangen
  • Deuren, ramen of kozijnen vervangen
  • Egaliseren vloeren en muren
  • Stuken of betegelen van muren
  • Vloeren vervangen
  • Dekvloeren aanbrengen
  • Betegelen van vloeren
  • Dakrenovatie
  • Gevelbekleding vervangen

 

Have Any
Questions?
Call Us
Today!
(020)214 95 26

Heeft u nog vragen?