Fem aannemersebedrijf

+31 6 81266336

 

Timmerwerk

Fem aannemersebedrijf

Timmerwerk

Aannemersbedrijf FEM is gespecialiseerd in alle soorten timmerwerk dat voorkomt bij het verbouwen en renoveren van woningen, appartementen en bedrijfspanden. Wij kunnen u ontzorgen bij het renoveren of verbouwen van uw woning. Onze gespecialiseerde, vakbekwame timmerlieden zijn betrouwbaar en voeren de opdracht(en) efficiënt uit. Zij staan voor kwaliteit en ze zorgen voor een duurzaam eindproduct. FEM aannemersbedrijf werkt al jaren als renovatie- en verbouw aannemer en we zijn dan specialist in het herstel van houten kozijnen, deuren, houten elementen en gevelbekleding. Voor zowel binnen- als buitentimmerwerk wordt al eeuwenlang hout gebruikt. Hout is van nature zeer goed isolerend en wordt dan ook vaak gebruikt voor gevels, gevelelementen, kozijnen en deuren. Verder bestaan onze timmerwerkzaamheden uit het vernieuwen van houten dakconstructies of houten vloeren. FEM aannemersbedrijf heeft gecertificeerde ervaren timmerlieden die jaarlijks nascholing krijgen zodat ze op de hoogte zijn van alle nieuwe regels, gereedschap en materialen.

Verduurzamen met de juiste klasse hout

Wanneer u kiest voor houten kozijnen en ramen dan kunnen, met goed onderhoud, deze ramen en kozijnen jarenlang mee. Zeker als u kiest voor de juiste klasse hardhout, grenenhout of vurenhout. Wij renoveren al jaren deur- en raamkozijnen, maar ook houten puien, gevelplaten, dakkapellen en boeidelen. Door te kiezen voor de juiste hout klasse zorgen we ook voor het verduurzamen van uw woning omdat dit hout jarenlang meegaat.


Timmerwerk dat we bij een renovatie of verbouwing vaak uitvoeren

Wij kunnen, zoals u op onze site kunt lezen, verbouwingen en renovaties uitvoeren. Timmer werkzaamheden die hierbij vaak uitvoeren zijn het maken en plaatsen van houten:

  • Deur- en raamkozijnen
  • Trappen
  • Vloeren
  • Plafonds
  • Dakkapellen
  • Overkappingen
  • Gevelbekleding
  • Boeidelen
  • Houten buitenelementen

FEM aannemersbedrijf heeft allround professionals in dienst die verstand hebben van hout en al jaren timmerwerkzaamheden uitvoeren. Bij een renovatie zullen zij zoveel mogelijk de originele materialen toepassen. Omdat wij als aannemersbedrijf al jarenlang in de particuliere markt werken, zijn onze vaklieden gewend aan contact met klanten. Wij komen eerst met u kennismaken en kunnen u, als u dat wilt, ook advies geven. U krijgt van ons een offerte en we maken samen een planning. Bovendien kunnen we direct inspelen op eventueel aangepaste wensen van uw kant.

 

Have Any
Questions?
Call Us
Today!
(020)214 95 26

Heeft u nog vragen?