Fem aannemersebedrijf

+31 6 81266336

 

Stucwerk & Schilderwerk

Fem aannemersebedrijf

Stucwerk & Schilderwerk

Stucwerk en schilderwerk, allebei is het vakwerk. Dat betekent dat u het werk beter door vaklieden kunt laten uitvoeren. Wilt u een goede afwerking dan is stucwerk zeker een heel lastig karwei. Het stuken van muren en plafonds moet strak worden aangebracht. Zeker als u over het stucwerk nog wilt tegelen. Wanneer er dan een verdikking zit kunt u dat in het tegelwerk terugzien. Bij nieuwbouw worden de muren vaak gestuct zodat ze mooi glad zijn. Bij het renoveren van een badkamer, douche, toilet of keuken zijn de muren soms beschadigd en ook dan is het stuken van muren belangrijk. Het afwerken met schilderwerk van muren en plafonds, kan ook alleen worden gedaan wanneer de muren mooi strak zijn. De vaklieden van FEM aannemersbedrijf kunnen uw woning, appartement of bedrijfspand:

  • Behang klaar stuken,
  • Saus klaar stuken
  • Sierpleister aanbrengen

Laag BTW tarief bij stucwerk en schilderwerk voor woningen ouder dan 2 jaar

Er geldt een laag BTW tarief van 9% voor schilderwerk en stucwerk voor woningen die ouder zijn dan 2 jaar. Het lage BTW tarief is geldig voor:

  • Al het binnen- en buiten schilderwerk
  • Al het stucwerk
    Alle voorbereidende werkzaamheden voor het schilderen en het stuken. Zoals het schoonmaken, ontvetten en repareren van de ondergrond
  • De voorbehandelingen. Denk hierbij aan het aanbrengen van grondverf voor het schilderen of van een voorstrijkmiddel bij het stuken
  • De arbeidsuren
  • Alle materialen die nodig zijn voor het aanbrengen van het stucwerk of het schilderwerk

Als u FEM aannemersbedrijf inhuurt voor het uitvoeren van het stucwerk en/of het schilderwerk is het lage BTW tarief ook voor u geldig. U kunt dan gebruik maken van dit lage tarief voor alle werkzaamheden en alle materialen die direct zijn gerelateerd aan het stucwerk of het schilderwerk.

Het behoud en het visitekaartje van uw woning

Goed stucwerk en strak schilderwerk is niet alleen mooi, maar is het visitekaartje van uw woning, appartement of bedrijfsgebouw. Bovendien is het in het belang van uw woning om het schilderwerk goed te onderhouden. Zo kan goed schilderwerk bijvoorbeeld houtrot voorkomen. FEM aannemersbedrijf heeft professionele stukadoors en schilders in dienst die een hoge kwaliteit afleveren. Onze professionals beschikken over een gedegen opleiding, krijgen jaarlijks bijscholing en hebben jarenlange ervaring.

 

Have Any
Questions?
Call Us
Today!
(020)214 95 26

 

Heeft u nog vragen?